img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-8-2021 11:05

Prikkelarme kermis in Nederweert

Nederweert - 21 augustus 2021 - Iedereen die van de kermis wil genieten zonder flitsende lichten, harde muziek en andere geluiden, is op dinsdag 31 augustus tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom op de kermis in Nederweert. Het geluid staat zacht, de verlichting is prikkelarm, attracties draaien op aangepaste snelheid en de bezoekers krijgen ruim de tijd om in en uit de attractie te stappen. Kosten zijn voor eigen rekening.  

img

De gemeente Nederweert vindt het belangrijk dat iedereen prettig kan leven in Nederweert - jong en oud, met of zonder beperking - en dat iedereen meedoet in de samenleving. Samen met de kermisexploitanten organiseert de gemeente daarom op dinsdagmiddag 31 augustus van 13.00 tot 16.00 uur voor de zesde keer een prikkelarme kermismiddag voor mensen die prikkelgevoelig zijn. De coronamaatregelen worden hierbij natuurlijk in acht genomen. 

VIP-gasten

Dit jaar zijn de cliënten van de zorgboerderijen, PSW en PGZ en hun begeleiders door de gemeente en kermisorganisatie uitgenodigd voor de 'VIP-rondgang'. Wethouder Carla Dieteren opent de prikkelarme kermis om 13.00 uur op het horecaplein, waarna ze met de genodigden een ronde over de kermis maakt. De rondgang eindigt met een versnapering bij de poffertjessalon in Budschop.

De gemeente Nederweert wenst iedereen alvast een hele gezellige prikkelarme kermismiddag toe! 

Stockfoto
210821/HvL

Tags
Wellicht interessant