img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-8-2021 08:22

Linda - Stille tranen

Panningen - 26 augustus 2021 - Ine Thissen (Linne, 1952) is werkzaam in de jeugdzorg als ze last krijgt van een knobbeltje op haar rechterwang. In eerste instantie gaat ze uit van vermoeidheid of een ontsteking aan een kies of het tandvlees. Omdat ze er in eerste instantie geen pijn van heeft, besteedt ze er niet al te veel aandacht aan. Echter, haar spiegel liegt niet, elke dag lijkt het groter te worden…

Na veel aarzelingen besluit ze om naar de huisarts te gaan en hij verwijst haar door naar de tandarts. Omdat ze geen pijn ervaart, stelt ze het bezoek aan de tandarts telkens uit, totdat haar wang inmiddels is opgezwollen tot de grootte van een pingpongbal. Als de tandarts haar, na het nemen van een röntgenfoto, doorverwijst naar de kaakchirurg lijkt de grond onder haar voeten weg te zakken.

Met trillende handen ontvangt ze het nieuws dat de knobbel op haar kaak een tumor blijkt te zijn, ze komt terecht in een wervelwind waarin ze vecht voor haar leven.

Ine vertelt in haar boek ‘Stille Tranen, gedragen door hoop liefde en geloof’ over de wijze waarop ze deze moeilijke periode samen met haar partner Marleen door kwam.

Bijzondere aandacht is er voor het ‘muziekwaterbed’, dat voor Ine van groot belang was in haar herstel. Het systeem is gebaseerd op de natuurlijke frequentie van elke menselijke cel, dat voor 80% uit water bestaat. Door de unieke mogelijkheid om het geluid en de trillingsfrequenties apart te bedienen, stimuleer je de bloedomloop en lymfebanen wat het herstel bevordert.  Het systeem wordt veelal ingezet bij lichamelijke en psychische klachten en om (meer) ontspanning te ervaren.

Stille tranen, gedragen door hoop, liefde en geloof | Ine Thissen | ISBN : 9789491920806 

Linda 

Neem ook eens een kijkje op haar website Bullseye Publishing.

Foto Linda Gielen
260821/HvL

Wellicht interessant