img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-9-2021 12:15

Kermisweekend Stevensweert

Stevensweert - 2 september 2021 - Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 september staat de kermis van Stevensweert op het programma. Deze kermis staat van oudsher bekend als een van de gezelligste kermissen in de omgeving. Met kermisattracties, live muziek, live de Formule-1 race in Zandvoort op grote schermen en natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten.  

img

Ouderwets gezellig

Op zondag 5 september openen de exploitanten uiterlijk om 14.00 uur de poorten. De bekende band De Breultaler zal live optreden bij Grand Cafe ’T Aod Kloaster van 12.00 uur tot 14.30 uur. Vanaf 14.30 uur kan iedereen samen op grote schermen live kijken naar de Formule 1 vanaf het circuit in Zandvoort. Daarna is er nog tijd genoeg om te genieten van de tal van attracties.

Op zaterdag 4 en maandag 6 september is de kermis vanaf 14.00 uur geopend.

Kermissfeer

Het historische Jan van Steffeswerplein zorgt voor de perfecte kermis sfeer. Er zijn attracties voor jong en oud. Zo is de spectaculaire ‘crazy calypso’ aanwezig en een prachtige schietsalon. Ook voor de jongste gasten zijn er tal van leuke attracties aanwezig. Voor de visliefhebbers heeft de organisatie voor een ambachtelijke viskraam gezorgd met lekkerbek, gebakken vis en ambachtelijke paling uit eigen rokerij.

Programma bij Grand Café ’T Aod Kloaster

Op zaterdag met de feestsensatie Knallermann vanaf 19.00 uur (reserveer online), op zondag start om 12.00 uur een live-optreden van De Breultaler, vanaf 14.30 uur live de formule 1 op grote schermen en daarna is het familiedag met DJ Will. Op maandag  staat het bekende Matinee met DJ Will op het programma.

"Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om weer eens ouderwets kermis te vieren. Dit wil je zeker niet missen!"

Coronaproof

Toegang tot het evenemententerrein Grand Café ’t Aod Kloaster is alleen mogelijk met vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs. Meer info hierover op www.testenvoortoegang.nl. Je kunt hiervoor terecht in Echt of Roermond.                                                                                            

Win acties

Kijk voor de laatste ontwikkelingen op de FB-pagina van Kermis Stevensweert. Hier maak je kans op onder andere gratis penningen van de diverse attracties.

020921/HvL
 

Wellicht interessant