img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-9-2021 12:13

Grenslaup Vosseven weer van start

Stramproy - 11 september 2021 -  Na een jaar afwezigheid vanwege corona, wordt op 19 september editie 57 van de Grenslaup Vosseven georganiseerd. De Grenslaup Vosseven, een trimloop, prestatieloop, geen wedstrijd (of je moet dat er zelf van maken!) in en door de bossen en over de fietspaden achter bungalowpark Vosseven in Stramproy. Deelnemers kunnen kiezen uit vier parcoursen: 1,1 km, 3,2 km, 3,7 km of 5,6 km die ook gecombineerd mogen worden. 

img

Corona nog niet voorbij, maar hardlopen mag weer. Daarbij gelden echter enkele regels en beperkingen. Afstand houden, goed handen wassen, zo nodig een mondkapje dragen als je dat veiliger vindt.

Het programma

Inschrijven kan vanaf 9 uur, de start is om 10 uur op het lange pad achter Bungalowpark Vosseven aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Inschrijfkosten € 2 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Je kunt dan kiezen - en dat hoeft zelfs niet eens - uit vier verschillende parcoursen en afstanden. 1½ Uur lang kun je afwisselend rondes van 1,1 of 3,2 of 3,7 of 5,6 km lopen. De rondes staan met pijlen aangegeven (wit, geel, blauw, rood). Terwijl je dat doet, kun je genieten van de prachtige natuur en het landschap van Kempenbroek en de grensregio tussen Stramproy en Bocholt.

Een tijdklok is voorhanden, maar uitslagenlijsten worden niet opgemaakt. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. De afstand kan zelf ingevuld worden. Tijdcontrole is er tot ca. 11.30 uur.  

Voor iedere deelnemer en deelneemster is er een leuke attentie. Daarnaast worden vooraf 3 waardebonnen van Boshuis “Nieuw Vosseven” en twee Walter Wallets verloot onder de deelnemers. Onder degenen die 8x, 9x of 10x in een seizoen hebben deelgenomen, worden in juni 2022 twee dinerbonnen van € 50 verloot, beschikbaar gesteld door Boshuis “Nieuw Vosseven”.

Wandelen

Wandelen is ook mogelijk. Vanaf het Boshuis voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio. Parkeerruimte is ruim voldoende voorhanden.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van LG De Grenslaupers of stuur een e-mail naar wilmavanmuijen@concepts.nl.

Foto LG De Grenslaupers
110921/WW

Tags
Wellicht interessant