img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-9-2021 11:55

Muziek met een Peelsausje in De Groote Peel

Ospeldijk - 21 september 2021 - Op vrijdag 24 september is er een optreden van ‘Sakkerdju’ in het buitencentrum De Pelen. Deze ‘Peelse band’ telt vijf leden en speelt onder andere traditionele muziek in het dialect en Peelnummers. De bandleden hebben allemaal een muzikaal verleden. Naast eigen nummers, die vaak te maken hebben met de Peel, spelen ze ook oude troubadourachtige nummers, levensliederen, traditionals en Ierse songs/ ballades, maar ook Nederlandstalig werk. 

img

De band Sakkerdju gebruikt de accordeon, gitaar, trom en bas als basis, met wisselende ondersteuning van doedelzak, mondharmonica en percussie-instrumenten. De muziek is  krachtig en aanstekelijk. Gezelligheid troef dus! Kijk voor meer informatie: 

Voor de voorstelling lekker wandelen in De Groote Peel

Buitencentrum De Pelen ligt aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel. Voor de voorstelling kun je dus een wandeling maken in dit unieke natuurgebied. De zon gaat om 19.30 uur onder en misschien kun je nog getuige zijn van een prachtige zonsondergang. Er zijn drie uitgezette wandelroutes waarvan er ook één (2 km) geschikt is voor rolstoelen. Kijk voor meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen  

Praktische informatie

wanneer - vrijdag 24 september 2021, van 20.00 tot ca. 22.00 uur

waar -  Peelkiosk van Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15, Ospeldijk

entree -  € 2,50 per persoon. Online reserveren is noodzakelijk. Vol=vol.  

Foto Marijke Vaes
210921/WW
 
 

Wellicht interessant