img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-9-2021 10:49

Linda - Rijke pa Arme pa

Panningen - 23 september 2021 - Ik hoorde voor het eerst over dit boek door een bericht op social media van een van mijn kennissen. Het boek ‘beloofde’ de gevestigde zienswijzen over geld voor altijd te veranderen. Toen ik het uit had, bleek dit niet gelogen. Het boek geeft een geheel eigen blik op financiën, waardoor het aanzet om alles nog eens helemaal te herzien.

Robert T. Kiyosaki groeit op met een hoogopgeleide en intelligente vader. Zijn andere vader, de vader van een schoolvriend, heeft nooit de middelbare school afgemaakt. Beide mannen zijn succesvol in hun carrière en werken hun leven lang hard. Toch ziet Robert zijn hoogopgeleide vader dag in dag uit ploeteren om zijn financiën rond te krijgen, terwijl zijn andere vader een van de rijkste mannen van Hawaï werd.

Robert deelt in dit boek de adviezen die hij van beide vaders kreeg en hoe dit weerslag had op zijn eigen leven en de keuzes die hij maakte.  Als je door de Amerikaanse inslag van dit boek heen kunt lezen is het een waardevol werk dat op z’n minst aanzet tot overpeinzing…
 
“Mensen leren om voor geld te werken, maar leren nooit hoe geld voor hen kan werken” - Robert Kiyosaki -

Rijke pa Arme pa | Robert Kiyosaki | ISBN 9789492665140

Linda

Neem ook eens een kijkje op haar website Bullseye Publishing.

Foto Linda Gielen
230921/HvL

 

Wellicht interessant