img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-10-2021 10:15

Hippische influencers prijzen Limburgs ruiter- en menroutenetwerk

Midden/Noord-Limburg - 5 oktober 2021 - In Noord- en Midden-Limburg is het fantastisch paardrijden. Met meer dan 1300 kilometer aan ruiter- en menroutes biedt deze streek de ruiter of paardenliefhebber alles wat een hippisch hart begeert. Via de ruiterrouteplanner kan iedere recreatieve ruiter zelf zijn/haar ruiter- of menroute samenstellen. Dit paardrijparadijs werd zaterdag 2 oktober actief onder de aandacht gebracht bij zo’n 40 internationale influencers.

img

Het event vond plaats op initiatief van Limburg Marketing en de hippische tak GoSocial van EHS Communications. Go Social ondersteunt hippische bedrijven en merken met online en offline zichtbaarheid. De groep influencers heeft genoten van een buitenrit door het Limburgse land, met medewerking van het Paarden Welkom bedrijf Manege Bergemo in Heijen, De Smaakparelexpress en Menvereniging Maasduinen. Een gids van IVN Maasduinen heeft uitleg gegeven over recreatief paardrijden en mennen in het natuurgebied.

Giel Polman, directeur Limburg Marketing verzorgde een introductie namens PaardrijdenLimburg.nl; een samenwerkingsverband tussen Visit Noord-Limburg en Hart van Limburg. Om het toeristisch en economisch belang van de paardrijsector te onderstrepen, was VVD-wethouder Janine van Hulsteijn van de gemeente Gennep deze dag aanwezig. Zij was enthousiast over de grote opkomst van influencers uit heel Nederland en België.

Het doel van de dag: aandacht creëren voor het ruiter- en mennetwerk in Noord- En Midden-Limburg. Door de vele geplaatste social mediaberichten tijdens de dag en die ongetwijfeld nog gaan komen is het doel zeker behaald.

Ruiterrouteplanner

Sinds 2 juli jongstleden beschikken de gemeenten in Noord- en Midden-Limburg officieel over een uitgestrekt ruiter- en mennetwerk van 1300 km. Via de ruiterrouteplanner kun je zelf je ruiter- of menroute samenstellen. Op deze webpagina van paardrijdenlimburg.nl kan iedere recreatieve ruiter aan de slag om een (meer)daagse trip te plannen.

051021/HvL

Tags
Wellicht interessant