img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-10-2021 21:15

Toeristische Infobalie in Designer Outlet Roermond officieel geopend

Roermond - 6 oktober 2021 - Vanaf donderdag 7 oktober beschikt het Designer Outlet Roermond over een toeristische Infodesk in de nieuwe Guest Services Terminal. De bedoeling is het winkelende publiek op piekmomenten actief te informeren over de uitgebreide toeristische en recreatieve mogelijkheden in de binnenstad en de regio. De nieuwe Infodesk werd op woensdag 6 oktober officieel geopend. DeltaLimburg.nl was hierbij aanwezig.

Met de realisatie van deze Infodesk gaat een al lang gekoesterde wens van de drie organisaties in vervulling. Het betekent een verrijking van de beleving van het internationale winkelend publiek. Enthousiaste deskundigen zullen vanuit de Infodesk outlet bezoekers adviseren op het gebied van uitstapjes, eten, drinken en overnachten in de binnenstad. Maar ook over het winkelaanbod in de regio.

Designer Outlet Roermond ligt, op slechts 5 minuten afstand, naast de historische binnenstad van Roermond. Het outlet beschikt over meer dan 200 winkels van internationale designer merken met een steeds wisselend aanbod. Met de auto bereik je het outlet in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het Openbaar Vervoer is het outlet eenvoudig bereikbaar.

Het adres van de infodesk is: Stadsweide 2, Roermond. Ingang Guest Services Terminal, naast de Nike winkel. Klik hier voor de plattegrond

Foto en video Gerard van den Braak 
061021/HvL

Wellicht interessant