img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-10-2021 02:10

Ontdek de vernieuwde bibliotheek-app bij Bibliocenter

Weert - 7 oktober 2021 - Online lezen en luisterboeken worden steeds populairder, zowel onder jongeren als onder volwassenen. In de vernieuwde landelijke bibliotheek-app zijn de mooiste e-books en luisterboeken beschikbaar, waar je wilt, wanneer je wilt. Wil je ook kennismaken met de online mogelijkheden van de bibliotheek? Ga dan op zaterdag 16 oktober naar Bibliocenter Weert.

img

Bibliotheekleden hebben naast de mooie boekencollectie in de bibliotheek ook toegang tot duizenden e-books en luisterboeken in de Online Bibliotheek. Sinds kort kun je e-books en luisterboeken makkelijk lenen, lezen en luisteren in één nieuwe app.

App-tour

Wil je de vernieuwde app ontdekken? Zowel leden als niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom tijdens de App-tour op 16 oktober. Tijdens deze dag staat op de begane grond van Bibliocenter Weert een mooie lees- en luisterspot opgesteld die bemand is door professionals van de bibliotheek.

Je kunt er kennis maken met een collectie van duizenden e-books en luisterboeken. Ook krijg je ter plaatse hulp bij het downloaden van de app, het registreren voor de Online Bibliotheek en het downloaden van titels.

Dus: neem je (opgeladen) telefoon of tablet en je bibliotheekpas mee (of kies ter plekke uit een van de abonnementen) en je kunt de volgende dag gaan lezen en/of luisteren.

Een bibliotheekabonnement is er al vanaf € 2,- per maand.

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 16 oktober 2021, tussen 10.00 en 16.00 uur

waar - Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250, Weert

Foto Bibliocenter
071021/HvL

Wellicht interessant