img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-10-2021 18:12

Petra - veiling voor Emi's snoezelkamer

Neer - 10 oktober 2021 - Even een bericht tussendoor, want ik heb goed nieuws! Er is een nieuwe veiling gestart met twee knallers van items. Een geweldige fotoshoot van Lieve Kiekjes voor maximaal 6 personenen en als echte kers op de Emi taart een Dodge Challenger die één dag ter beschikking wordt gesteld mét chauffeur. Je kunt deze als gala-auto of trouwauto inzetten. Als ik nog een keer zou trouwen, zou ik zeker mee bieden op deze geweldige auto, haha. 

Op de website van Emi's Wereld vind je alle veilingitems, het zijn er maar liefst 11. Alle deelnemers bieden hun diensten en producten belangeloos aan. De opbrengst is geheel voor Emi's snoezelkamer!

Wil jij je huis wat opfleuren met één van de mooie items van Bloem en decoratie Sanne of een paar mooie keramische vogeltjes van Sonja Franssen? Voor de hongerige bezoekers wordt ook goed gezorgd, we mogen namelijk 2x een 3-gangen menu van Aettaria Napoleon in Neer veilen. Of heb jij gewoon lekkere zin in die overheerlijk chocolade van Coffee en Toffee? Wil je jezelf een nieuwe look geven met een prachtige zonnebril van het merk Longchamp? Voor bedrijven hebben we een leuk item, jouw banner 2 weken lang op de site van DeltaLimburg.nl. En dan hebben we het nog niet gehad over een fotoshoot door Lieve Kiekjes fotografie. De topper van deze veiling is deze keer een echte uitpakker! Wie wil dat nou niet, een Dodge Challenger met chauffeur als trouw- of gala auto?

Let op! De veiling loopt op 20 oktober om 18.00 uur af.

Het is zo fantastisch om te merken hoe steeds meer mensen zich inzetten voor onze Emi. Onno en ik zijn daar heel erg dankbaar voor, moeilijk in woorden uit te drukken hoeveel dit voor ons betekent. 

Petra

Over Emi

Emi is een 9-jarig meisje uit Neer. Ze heeft complex autisme met een zware verstandelijke beperking, psychoses en een disharmonisch profiel. Deze combinatie maakt dat Emi het vaak heel moeilijk heeft. De wereld is vol met prikkels, voortdurend. Emi kan deze niet verwerken, waardoor ze zich steeds onveilig voelt en daardoor dagelijks heel veel stress ervaart. Dat heeft natuurlijk ook zijn weerslag op haar ouders en broertje. Gelukkig is het leven met Emi niet alleen zwaar, er zijn ook mooie en gelukkige momenten. Haar moeder Petra geeft wekelijks een inkijkje in het leven thuis met Emi.

Foto's Petra van Hees
101021/HvL

Wellicht interessant