img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-10-2021 10:45

Een nieuw seizoen KERNGezond TV bij DeltaLimburg.nl

Midden-Limburg - 11 oktober 2021 - Vandaag de 1e aflevering van een spiksplinternieuw seizoen - seizoen 6 - van KERNGezond TV. Natuurlijk ook dit schooljaar weer wekelijks te zien bij DeltaLimburg.nl. Met in dit nieuwe seizoen ondere andere de scholenchallenge (in nieuw jasje), vlogs, beuzelsnacks, tussendoortjes, de truc van de week en het KERNgezonde nieuws. Maurice Graef gaat de uitdaging aan om op zijn smoothiefiets van Venray naar Zuid-Limburg te fietsen. Kortom, er is weer veel te zien en te beleven. 

Maurice Graef fietst deze keer van het noorden van de provincie naar het zuiden. In zijn aankondigingen komen de prachtigste plekken van Limburg voorbij. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste KERNgezond nieuws en ziet u weer veel nieuwe vlogs die te maken hebben met gezonde voeding, gezond bewegen en gezond gedrag.

De creatieve geesten van Beuzeltime zijn ook weer terug net als de ScholenChallenge.

De KERNgezond-scholen strijden in een heuse Wipe-Out-baan voor de beste score! Wie wordt dit jaar de opvolger van basisschool De Doolgaard uit Horst?  

Daarnaast dit jaar wekelijks het Tussendoortje waarbij er allerlei tips om kleine gezonde veranderingen aan te brengen. Maar ook de Truc van de Week is nieuw. Kinderen laten hun trucje zien en zijn benieuwd wie dat nog meer kan!

Ook nieuw is dat we om de week een heerlijke, gezonde en gemakkelijke smoothie presenteren! 

Over KERNgezond TV

KERNgezondTV is een wekelijks TV-programma rondom de KERNgezond-pijlers; gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. Projectleider is oud-profvoetballer Maurice Graef.

111021/HvL

Wellicht interessant