img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-10-2021 12:53

Gemeente Roermond zet mantelzorgers in het zonnetje

Roermond - 12 oktober 2021 - Op de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg staan mantelzorgers centraal: mensen die dag in dag uit zorgen voor een ander. Op vrijdagmiddag 5 november zet de gemeente Roermond hen in het zonnetje. Zij krijgen een ontspannen en leerzame middag aangeboden in ’t Paradies in Roermond. Deze middag heeft een gevarieerd programma voor maximaal 150 mantelzorgers, met diverse workshops en een informeel samenzijn. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden vóór 30 oktober.

img

Programma

Ontvangst en welkomstwoord door wethouder Marianne Smitsmans.

Diverse workshops, onder andere over biljarten, omgaan met stress of gezichtsverzorging.

Als afsluiting een informeel samenzijn.

Wethouder Smitsmans kijkt uit naar deze ontmoeting met mantelzorgers. “Zorgen voor je naasten en dierbaren is van ontzettend groot belang. Zeker in het afgelopen jaar waar deze zorg nog meer vroeg en vaak veel zwaarder werd. Mijn oprechte waardering gaat uit naar alle mantelzorgers.” 

Praktische informatie

wanneer - 5 november 2021, middagprogramma

waar - MFC 't Paradies, Munsterstraat 61, Roermond

deelname - gratis 

aanmelden - dat kan door vóór 30 oktober een e-mail te sturen naar dagvandemantelzorg@social-consultancy.nl of per post naar Dag van de Mantelzorg Roermond, Donckerstraat 3, 6061 EX Posterholt. Er is plaats voor 150 mantelzorgers. Aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst.

Foto DeltaLimburg.nl
121021/HvLTags