img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-10-2021 11:04

Westa - debutante Sara Devos blijft ongeslagen

Wessem - 18 oktober 2021 - Zondagmiddag speelden de AnytimeFitnessMaasgouw/Westa dames de tweede thuiswedstrijd van de najaarscompetitie tegen ranglijst eerste Dozy Den Helder/Noor. Debutante Sara Devos bleef ook in haar tweede wedstrijd in Wessemse dienst in de eredivisie voor de Westa dames ongeslagen. Toch keerden de gasten uit Den Helder aan het einde van de middag met een 3-4 winst huiswaarts.

img

Devos won haar eerste wedstrijd in drie games van Tanya Misconi en gaf na de pauze tegen Dobrila Jorguseska slechts een game af. Ze blijft daarmee na twee wedstrijden in Wessemse dienst ongeslagen. Voor het derde wedstrijdpunt zorgde Daantje Lommen met winst in vijf games tegen Misconi. Anouk van den Boom bleef zondagmiddag zonder winst. Ook het dubbelspel was voor de gasten uit Den Helder. 

Stand eredivisie dames

AntytimeFitnessMaasgouw/Westa 1 heeft na drie gespeelde wedstrijden 12 punten en staat op een gedeelde 4e plaats. In totaal zijn er acht teams. Dozy Den Helder/Noor 1 heeft vier wedstrijden gespeeld en staat op de 1e plaats met 22 punten.

Foto Westa
181021/HvL

Wellicht interessant