img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-10-2021 04:30

Foto-impressie felicitatiecruise Gouden echtparen in Maasgouw

Maasgouw - 22 oktober 2021 - Op de donderdagen 14 en 21 oktober vond een minicruise plaats met de echtparen uit Maasgouw die in 2021 hun 50ste huwelijksdag vieren. Het schip ‘Stadt Wessem’ van rederij Cascade fungeerde op deze dagen als ‘huwelijksboot’. Tijdens deze middagen werd er met de aanwezige echtparen gezamenlijk stilgestaan bij hun 50ste huwelijksdag én er werd teruggekeken op hun huwelijksjaar: 1971. 

img

Terugblik 1971

Er werd teruggekeken op het jaar 1971 met nieuwsfeiten en muziek. Ook werd een korte presentatie gegeven over het werk van de dorpscontactpersonen. Een uitstekende gelegenheid om samen met burgemeester Stef Strous en de aanwezige wethouders in gesprek te gaan over diverse onderwerpen die betrekking hebben op het wonen en leven in de gemeente Maasgouw.

Foto-album

Op deze dag zijn een aantal foto’s gemaakt. Deze deelt de gemeente Maasgouw graag met belangstellenden. De foto's zijn te bekijken via deze link van de gemeente Maasgouw. De kopfoto bij dit artikel komt uit dit foto-album.

Terugkijken

DeltaLimburg.nl maakte in 2019 op uitnodiging van de gemeente Maasgouw een videoreportage van de minicruise van de gouden echtparen, die dat jaar 50 jaar waren getrouwd. Deze reportage is hier terug te kijken

Foto gemeente Maasgouw
221021/HvL

Tags
Wellicht interessant