img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-11-2021 21:05

Winst voor Westa dames én heren

Wessem - 7 november 2021 - Het was mogelijk de laatste dubbele thuiswedstrijd van het najaarsseizoen. Met grote belangen voor beide Westa teams. In de strijd om de play-offs en play-downs. De AnytimeFitness Maasgouw/Westa dames speelden zondagmiddag 7 november tegen Tanaka uit Etten-Leur. De VeerhuisWessem/Westa heren tegen TTV Hilversum. De Westa dames rekenden met de maximale winst van 7-0 af met Tanaka. De Wessemse heren grepen de laatste strohalm met een 5-2 overwinning! 

img

Westa dames

Kim Hergelink, Anouk van den Boom en Daantje Lommen speelden probleemloos naar de maximale winst. De play-offs zijn, met nog twee wedstrijden te gaan, nu binnen handbereik en het doel voor de resterende twee wedstrijden.

Westa heren

Margo Degraef was met twee overwinningen tegen Mick de Vette en tegen Nolan Schultz de belangrijke runner-up voor de Westa heren. De winst van Jelle Moris tegen Nolan Schultz, de overwinning van Arturs Reinholds tegen Mick de Vette plus de bonus van de winst in het gezamenlijke dubbelspel zorgde voor een 5-2 overwinning van de thuisploeg.

De spanning onderin de ranglijst stijgt derhalve naar een toppunt met de uitwedstrijd tegen concurrent Klimaatgroep Stars nog voor de boeg.

Gemist of nog eens terugkijken?

De westrijd van de Westa heren was zondagmiddag via een livestream, verzorgd door DeltaLimburg.nl, te volgen. Gemist of nog eens terugkijken? Dat kan hier

Foto Cor Segers (Margo Degraef)
071121/HvL

Wellicht interessant