img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-11-2021 11:45

Laurentius Ziekenhuis scherpt regels verder aan

Roermond - 11 november 2021 - Omdat het aantal coronapatiënten in het Laurentius Ziekenhuis blijft oplopen, scherpt het Roermondse ziekenhuis met ingang van vrijdag 12 november een aantal regels aan, waaronder de bezoekregeling. Hieronder staan de per vrijdag geldende maatregelen vermeld. Op woensdag 10 november lagen 10 coronapatiënten in het ziekenhuis, 19 in de kliniek en 3 op de IC. 

img

Belangrijkste maatregelen per vrijdag 12 november

- kom alleen naar uw afspraak bij een polikliniek. Voor kinderen, kwetsbare ouderen en mensen met een verstandelijke beperking wordt een uitzondering gemaakt. In dat geval mag er één begeleider mee het ziekenhuis in.

- Als bezoeker wordt u bij binnenkomst in de centrale hal geattendeerd op het dragen van een mondmasker, het toepassen van handhygiëne en het volgen van de aangegeven routing.

- Iedere patiënt mag één of tweebezoekers (vanaf 13 jaar) per dag ontvangen tijdens de reguliere bezoektijden. Bezoek is welkom van 18.00-19.30 uur. Er mag één kind tot en met 12 jaar mee. Bezoekers moeten hier van te voren een afspraak voor maken via de verpleegafdeling. Op de patiëntenkamer is het dragen van een mondkapje te allen tijde verplicht.

- Restaurant de Pelikaan is vanaf 12 november gesloten voor patiënten en bezoekers.

- Alle patiënten en bezoekers dienen een eigen mondmasker mee te nemen bij een bezoek aan het ziekenhuis.

De actuele coronamaatregelen en regels zijn ook na te lezen op de website van het Laurentius Ziekenhuis.

Foto Laurentius Ziekenhuis
111121/HvL 

Wellicht interessant