img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-11-2021 11:23

ONLINE Sinterklaasintocht in Roermond

Roermond - 14 november 2021 - De grote fysieke Sinterklaasintocht in Roermond is vanwege corona afgelast. Maar dat betekent niet dat hij niet komt! Sinterklaas heeft samen met de hoofdpiet een idee bedacht en gaat zijn intocht in Roermond ONLINE te doen. Want ook Sinterklaas gaat met zijn tijd mee! Joris en Muriel doen zondagmiddag 14 november LIVE vanuit de haven het verslag en heten de Sint welkom in het mooie Roermond, (terug) te zien via de gloednieuwe website SinterklaasinRoermond.nl.  

img

Zoals jullie wellicht hebben begrepen is de grote fysieke Sinterklaasintocht in Roermond afgelast. Sinterklaas vond het niet zo verstandig om iedereen hutjemutje op elkaar te laten staan en vooral in de kou en regen! Nee dit vond hij echt niet fijn. Daarom heeft hij samen met de hoofdpiet een idee bedacht. Het zal jullie misschien verbazen, maar Sinterklaas gaat ook met de tijd mee. Hij heeft bedacht om zijn intocht in Roermond ONLINE te doen. Zodat alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en alle kinderen in Roermond en omstreken mee kunnen genieten, thuis op de bank.

Omdat het een bizarre tijd is, heeft de Sint besloten om het dit jaar klein te houden. Daarom neemt hij dit jaar een klein select groepje pieten mee naar Roermond. Joris en Muriel doen vanuit de haven het verslag en heten de Sint welkom in het mooie Roermond.

Onderweg controleert de Sint of alles nog klopt, of er voldoende cadeautjes zijn, of de belangrijkste pieten aan boord zijn en of er ook voldoende snoepgoed aan boord is. Oh wacht… Het snoepgoed die Sinterklaas zelf gemaakt heeft, is niet te eten. Hoe gaan ze dit oplossen en wie help de Sint met bakken van nieuwe pepernoten? Misschien raad je het zelf al… 😉  

Hoe dit allemaal afloopt is te zien op zondagmiddag 14 november 2021 vanaf 13.00 uur op de nieuwe website SinterklaasinRoermond.nl.

Na de intocht

Gemist of nog een keertje kijken? Dat kan! De intocht blijft online beschikbaar.  

Kinderen kunnen via de nieuwe website twee keer per week een cadeautje openen. In het cadeautje zit een leuke doe activiteit of een filmpje.

141121/HvL
 

Wellicht interessant