img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-11-2021 19:56

Zanggroep Kazoo trakteert op 'Kerstconcert op bestelling'

Heythuysen/Roggel - 24 november 2021 -  Zanggroep Kazoo uit de regio Heythuysen/Roggel bestaat uit zo’n 37 dames onder leiding van dirigent Pieter Steenvoorden. Het koor wil in deze coronatijd iets speciaals doen voor de ouderen in Midden-Limburg en dat heeft geresulteerd in het bijzondere project 'Kerstconcert op bestelling'. In de abdijkerk van Thorn wordt een prachtig Kerstconcert opgenomen en de opname wordt beschikbaar gesteld aan zorginstellingen, seniorenverenigingen en overige instanties.

img

Het is een gevarieerd Kerstconcert met veel kerstliedjes van klassiek tot modern, muzikale intermezzo's, een Kerstverhaal en een Kerstgedicht. Opgenomen in de prachtige Abdijkerk in Thorn, geheel in kerstsfeer.

Het Kerstconcert komt rond 7 december beschikbaar. Maar belangstellende organisaties, stichtingen en verenigingen kunnen het concert nu al aanvragen. Organiseert u in december een kerstbijeenkomst en wilt u hier een speciaal muzikaal tintje aan geven voor uw leden/gasten?

Neem dan contact op met het bestuur van Zanggroep Kazoo. Dat kan per e-mail via zanggroepkazoo@gmail.com

Het Kerstconcert wordt gratis beschikbaar gesteld, maar het opnemen van het concert was natuurlijk niet gratis. Een vrijwillige bijdrage is dan ook zeer welkom. Moet niet, mag wel!

Het concert wordt opgenomen door DeltaLimburg.nl, geluid en licht is in handen van Audio Flashgun.

241121/HvL

 

 
 

Wellicht interessant