img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-12-2021 01:24

Camping De Leistert Roggel genomineerd voor ANWB Camping van het Jaar 2022

Roggel - 1 december 2021 - Camping De Leistert in Roggel is genomineerd voor de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2022 in de categorie 'De meest gewaardeerde huuraccommodatie'. Er zijn in totaal 24 campings genomineerd door campingliefhebbers in vier verschillende categorieën. De vakjury heeft nu de tijd tot 12 januari om tot een eindoordeel te komen. In Midden-Limburg is overigens nóg een camping genomineerd: Camping van Kempenhof in Melick. In de categorie 'Beste kleine camping'. 

img

Vier categorieën

1. Beste kleine camping

Met een kleine camping bedoelen we campings met minder dan zestig plaatsen. Deze campings liggen over het algemeen wat meer in de natuur en je krijgt vaak persoonlijke aandacht en service van de eigenaren. De hoeveelheid faciliteiten is niet zo divers als bij grote campings, maar de kwaliteit doet er zeker niet voor onder. De kleine campings liggen op verrassende plekjes.

2. De fijnste gezinscamping

Vakantie op de camping betekent ook vertier en vermaak. Sommige campings bieden dan net even iets speciaals, zoals bijvoorbeeld een bijzonder animatieprogramma voor jong en oud, uitgebreide zwem- en speelfaciliteiten, of luxe wellness voor de ouders. Kortom: tiptop voor het hele gezin.

3. De meest gewaardeerde huuraccomodatie

Huuraccommodaties op campings worden fraaier en luxueuzer. Denk aan safaritenten, tipi’s, tenten op palen en luxe chalets. Badkamers die je stiekem thuis ook wel zou willen en volledig uitgeruste keukens: je komt het allemaal tegen. Gewoon op de camping!

4. De mooiste charmecamping

Charmecampings zijn campings die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Ze hebben zeer ruime staanplaatsen op idyllische plekken. Stuk voor stuk zijn het gedroomde plekjes met veel aandacht van de campingbeheerder of -eigenaar voor de kampeerders.

Over de ANWB-publieksverkiezing Camping van het Jaar

De campings, in vier categorieën, zijn beoordeeld op negen aspecten. Door de weging van de aspecten wint niet automatisch de camping met de meeste stemmen, maar juist de camping die hoog scoort op een bepaald onderdeel.

Publieksverkiezing

Al sinds 1987 houdt ANWB de verkiezing Camping van het Jaar. Ooit werden campings deels door een publieksjury en een jury van professionals uit het kampeervak beoordeeld. Inmiddels is het een publieksverkiezing: de campings zijn voor 100 procent beoordeeld door de Nederlandse campinggast. Tijdens de afgelopen zomervakantie brachten bijna 26.000 campinggasten hun stem uit. 

De awards zijn de kroon op het werk van de campingeigenaren en hun teams en een uitgelezen kans voor campingliefhebbers om hun favoriete camping in het zonnetje te zetten.

Foto DeltaLimburg.nl
011221/HvL

Wellicht interessant