img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-12-2021 20:00

Kanjer Maurits - heel verdrietig nieuws

Roggel - 2 december 2021 - Vorige week was er nog een hoopvolle, positief gestemde kennismaking met Kanjer Maurits uit Roggel, de 7-jarige jongen die heel fanatiek  kroonkrukken, deksels van glazen potjes en schroefdoppen van wijnflessen inzamelt om zo geld te sparen voor de aanschaf van een rolstoelbus. Maurits heeft een hersentumor en is grotendeels afhankelijk van een rolstoel. Helaas is er nu een heel ander, heel verdrietig bericht, geschreven door zijn moeder Christel. De actie is per direct stopgezet.

img

"Maurits heeft afgelopen maandag een controle MRI gehad, tegen alle verwachtingen in kregen we slecht nieuws.
 
Er zijn meerdere plekjes gevonden in zijn hoofd en rug.
 
Genezing behoort niet meer tot de mogelijkheid.

We zijn aangeslagen door dit bericht, maar willen dit wel heel graag met jullie delen.

We voelen ons daarom genoodzaakt om met de actie te stoppen, omdat de rolstoel met elektrisch ondersteuning niet meer gaat komen.

We willen iedereen enorm bedanken voor alle steun, in welke vorm dan ook.

We zullen het geld wat we ingezameld hebben, nu gaan gebruiken om mooie herinneringen te maken met en voor Maurits en Bram.

Veel liefs,"

Helian van Lier, hoofdredacteur DeltaLimburg.nl: "Wat een ongelofelijk triest bericht. Maurits is zo'n dapper, altijd vrolijk, positief ingesteld manneke. Ik kan het bijna niet bevatten. Het team van DeltaLimburg.nl wenst Maurits, zijn broertje en zijn ouders heel veel sterkte en kracht. Hopelijk wordt hen de tijd gegund om nog veel mooie herinneringen te maken samen." 
 
 

Wellicht interessant