img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-12-2021 10:49

Best gewaardeerde aanbieder verpleeghuiszorg komt naar Roermond

Roermond - 8 december 2021 - Dagelijks Leven, in Roermond bezig met de bouw van kleinschalige woonzorglocatie Het Ruremundehuis, behoort met een 9,2 gemiddeld tot de 10 beste aanbieders van verpleeghuiszorg in Nederland. Op dinsdag 7 december werd bekend dat de zorgorganisatie in de ZorgkaartNederland Top 2021 staat. Dagelijks Leven heeft inmiddels 72 kleinschalige woonzorglocaties door heel Nederland. 

img

Jeroen Kleinjan, directeur van Dagelijks Leven: “Een prachtig resultaat. Het is fantastisch dat we, net als vorig jaar, in de top 10 staan. We zijn vooral heel trots op onze medewerkers, die zich elke dag weer met hart en ziel inzetten voor onze bewoners met dementie. Dat ook onze bewoners en hun verwanten dit waarderen, blijkt nu opnieuw. Zij zijn het, die via ZorgkaartNederland hun ervaringen en cijfers doorgeven. Wij willen hen daar dan ook hartelijk voor bedanken.”
 
In elk huis van Dagelijks Leven wonen maximaal 22 bewoners met dementie. Zij leven zoveel als mogelijk zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn en zijn verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde zorg, 24 uur per dag. Naast een professioneel zorgteam werken op elke locatie gediplomeerde activiteitenbegeleiders, gastvrouwen- en heren, huishoudelijke medewerkers, servicemedewerkers en een eigen kok die dagelijks zorgt voor een verse maaltijd. Samen creëren zij een veilige en vertrouwde omgeving voor de bewoners. Wonen bij Dagelijks Leven is betaalbaar voor iedereen, ook voor wie alleen AOW als inkomen heeft.

ZorgkaartNederland, een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland, is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Elke zorgorganisatie die tussen 1 januari en 1 november 2021 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee voor een plek in de Zorgkaart Top 2021.

Foto Dagelijks Leven
081221/HvL

 

Wellicht interessant