img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-12-2021 10:00

SJG Weert in top 10 best gewaardeerde ziekenhuizen

Weert - 9 december 2021 - Op de eerste dinsdag van december maakt Zorgkaart Nederland jaarlijks de best gewaardeerde zorginstellingen per zorgsector bekend. SJG Weert behoort tot de 10 best gewaardeerde ziekenhuizen van Nederland, net als het Laurentius Ziekenhuis in Roermond. In totaal 63 ziekenhuizen hadden minstens 100 waarderingen op Zorgkaart Nederland en waren in de race voor de beste 10.

img

Bestuurder Gertjan Kamps is erg blij met het resultaat: "Waardering is natuurlijk altijd fijn om te krijgen, maar zeker in deze tijden doet het ons extra goed. Iedere dag opnieuw spannen we ons maximaal in om kwalitatief goede zorg te leveren voor onze patiënten. Alles wat we doen, doen we voor onze patiënten. Het is mooi om in de beoordelingen op Zorgkaart Nederland terug te lezen dat we daar in slagen. Wij zijn dan ook uitermate trots op dit resultaat!’’

Over Zorgkaart Nederland

Op de website Zorgkaart Nederland kunnen patiënten (anoniem) hun ervaringen delen over het ziekenhuis en over de medisch specialisten werkzaam in het ziekenhuis. Hiervoor hebben patiënten hun mening verdeeld over een aantal punten: de mate waarin de arts luistert, de gegeven uitleg, de deskundigheid van de arts, het benoemen van voor- en nadelen, samen beslissen, de samenwerking en de algehele behandeling. 

Foto SJG Weert
091221/HvL

 

Wellicht interessant