img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-12-2021 02:01

LG De Grenslaupers - Max(!!), IJzeren Man Loop en de Terhillstrail

Stramproy - 13 december 2021 - Wat een sportzondag gisteren. Het was stil op straat, de hele middag, maar toen!! Max did it! Zal ooit een Grenslauper een wereldtitel halen? Dan nog even terug naar 5 december, pakjesavond, Sinterklaas bijna jarig. Ook nog even stukje hardlopen. In Weert. Sint erbij om de hardlopers te laten starten. Gezellig even paar rondjes door het IJzeren Man gebied bij de IJzeren Man Loop. Grenslaupers zijn hier altijd te vinden, ook op 5 december...

img

...Deze keer Maria Stienen, Thijs van Pol, Henk van Bree, Michel Hoeken en Marcel van Aggel. Maria koos voor de kortste afstand en Marcel voor de één na langste. Er werd stevig doorgelopen ondanks het deels pittige parcours met brede en smalle paden, heuveltjes en plaatselijk modderpoelen.  

Terhillstrail

Trails mogen ook weer georganiseerd worden aan beide kanten van de grens. In Maasmechelen (B) liggen steenbergen van de voormalige mijnen, de Terhills. Daar werd de Terhills-trail gehouden op zaterdag 11 december. 3 Uitstekend getrainde Grenslaupers aan de start en uiteraard ook samen door de finish, Henk Janssen, Hans Nievergeld en Wijnand Willems. 20 km met 427 hoogtemeters in 2.01.14. Mooi resultaat op dit selectieve, heuvelachtige modderige parcours en een goede besteding van de dag en het weekend.

Vrijblijvend uitproberen

Wil je ook begeleid worden bij het hardlopen? Wil je beter, sneller worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus?  Je bent van harte welkom om vrijblijvend 6 weken mee te trainen en zelf te ervaren hoe het trainen in een groep jou bevalt.

Samen hardlopen. Het zal je helpen om een betere opbouw van je trainingen te ervaren, sneller te worden, meer uithoudingsvermogen te krijgen. Daarnaast heeft het een sociale werking, je ziet, praat met, loopt met, lacht met, huilt met en beleeft hardlopen met anderen. 

Meer weten?

Neem dan eens een kijkje op de website van LG De Grenslaupers uit Stramproy. Interesse? Meld je aan via secretariaat@degrenslaupers.nl.

Foto LG De Grenslaupers
131221/WW

Wellicht interessant