img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-12-2021 16:57

Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis Roermond roept op tot vaccinatie

Roermond - 13 november 2021 - De cliëntenraad van het Laurentius Ziekenhuis Roermond roept iedereen die zich nog niet heeft laten vaccineren, op om dit alsnog te doen. "De ziekenhuizen zijn overvol. Vanuit de belangen van patiënten en cliënten waar onze raad voor staat, en dit zijn alle patiënten, covid en non-covid, is dat een ongewenste situatie. Als cliëntenraad hebben we hier zorgen over..."

img

"...De covid-zorg is uitgebreid, de reguliere zorg komt in de knel, afspraken voor opnames en ingrepen moeten worden uitgesteld en dat is voor veel patiënten erg vervelend.  
 
Voor de ernst van het covid-ziektebeeld en ook de druk op de zorg in het algemeen, zou het helpen als mensen die zich nog niet hebben laten vaccineren dit alsnog doen. We willen hier als cliëntenraad graag iedereen toe oproepen.

Hoewel duidelijk is dat vaccinatie niet kan verhinderen dat u ziek wordt of in het ziekenhuis moet worden opgenomen, wordt door vaccinatie de ernst van de ziekte meestal wel beduidend lager. Doe het voor uzelf, voor uw naasten en voor de zorg in het algemeen!

Namens de cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis"

Foto Laurentius Ziekenhuis
131221/HvL

Wellicht interessant