img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-12-2021 10:00

CV De Moerebuuk Ell schrapt alle carnavalsactiviteiten

Ell - 27 december 2021 - Het bestuur van CV De Moerebuuk uit Ell heeft met pijn in het hart besloten om voor het komende seizoen geen officiële activiteiten te organiseren. Dit besluit houdt ook in dat er dit jaar ook geen nieuwe prinsen / prinsenparen zullen worden uitgeroepen. De carnavalsvereniging uit Ell zal in de loop van het seizoen bekijken of er toch nog op een passende wijze aandacht kan worden geschonken aan de vastelaovend.

img

"Beste Moerebuuk,

Graag willen wij jullie rond deze tijd informeren over de invulling en activiteiten van het carnavalsseizoen 2021 / 2022.

Wij hebben als vereniging het besluit genomen om voor het komende seizoen geen officiële activiteiten te organiseren.Dat dit ons als carnavalsvierders veel pijn doet mag duidelijk zijn. Helaas is het gezien de huidige situatie en de daaraan verbonden maatregelen echter niet mogelijk om de activiteiten om de juiste manier te organiseren en Same Vastelaovendj te vieren zoals wij dat in Ell gewend zijn. Daarbij vinden we de gezondheid van alle Moerebuuk erg belangrijk.

Dit besluit houdt ook in dat we dit jaar jammer genoeg ook geen nieuwe prinsen / prinsenparen uit zullen roepen omdat we ze geen waardig seizoen kunnen bieden.

We weten niet hoe het een en ander zich zal gaan ontwikkelen, maar we zullen in de loop van het seizoen bekijken of we toch nog op een passende manier aandacht kunnen geven aan de Vastelaovendj.

Mochten jullie nog vragen hebben of suggesties hebben, dan kunnen jullie contact opnemen met ons via info@moerebuuk.nl.

Met Vastelaoves groet,
Bestuur CV de Moerebuuk Ell"

271221/HvL

Wellicht interessant