img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-12-2021 11:29

Week 51 - Corona-update Laurentius Ziekenhuis en SJG Weert

Roermond/Weert - 29 december 2021 - In het Laurentius Ziekenhuis Roermond liggen op dit moment 21 coronapatiënten in het ziekenhuis, waarvan 5 op de Intensive Care. Op 27 december lagen er in het SJG Weert in totaal 8 coronapatiënten in het ziekenhuis, waarvan 3 op de Intensive Care.  

img

Laurentius Ziekenhuis

Het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis is redelijk stabiel te noemen. Landelijk blijven we in een bepaalde paraatheid. De verwachting is, nog steeds, dat er vanaf de tweede week van januari een stijging te zien zal zijn; de hoogte en het moment van de piek is nog onzeker.

"Voor nu willen we iedereen alvast unne gooje roetsj wensen. Laten we hopen dat  in het komende jaar de coronapandemie niet meer zo’n stempel zal drukken op onze zorg en onze samenleving."

Aanpassing bezoekersregeling tijdens oud en nieuw

Tijdens oud en nieuw geldt ook nog een aangepaste bezoekregeling. Deze was tijdens de feestdagen verruimd naar 2 bezoekmomenten per dag. Tijdstippen zijn: 15.00 – 16.00 uur en 18.00 – 19.30 uur. Het maximaal aantal bezoekers is 4 per dag (inclusief kinderen).

Op de patiëntkamer mag één bezoeker aanwezig zijn (maximaal één kind tot 12 jaar mag met de bezoeker mee). Bezoek dient zich af te wisselen buiten de verpleegafdeling, bij voorkeur in de centrale hal of buiten het ziekenhuis. We blijven werken met bezoekerspasjes. Bovenstaande bezoekregeling geldt nog voor 31 december, 1 januari en 2 januari.  

291221/HvL

Wellicht interessant