img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-2-2019 09:30

Impressie 3e editie Roermond on Stage

Roermond - Ongeveer 1000 derdejaars vmbo’ers uit Midden Limburg hebben op dinsdag 26 februari 2019 het beroepenfeest Roermond on Stage bezocht. Hier konden ze kennismaken met 260 beroepsbeoefenaars uit de sectoren techniek, zorg en welzijn, handel en economie, groen en natuur om zo een beter beeld te krijgen van het werk wat ze doen en wat daarvoor allemaal nodig is. Ook kon er een match gemaakt worden met een bepaalde beroepsbeoefenaar. Op 19 maart 2019 is de Doe Dag en bezoeken de leerlingen het bedrijf waarmee ze een match hebben gemaakt. Wij waren erbij in de Jo Gerrishal en maakten een sfeerimpressie.  

Roermond on Stage past perfect bij de missie en visie van SOML (Stichting Onderwijs Midden Limburg): zoveel mogelijk maatwerk en leren in ontmoeting zijn belangrijke pijlers van de basishouding waarin de leerling centraal staat en de school middenin de maatschappij.  

Roermond on Stage is afgeleid van het landelijke, succesvolle netwerkevenement voor jongeren en bedrijven die nieuwe collega’s alvast willen boeien en binden.

Voor meer informatie: www.roermondonstage.nl

Foto en video Fred Simons, verslaggeving Claire Hartzuiker
 

Wellicht interessant