img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-1-2022 18:31

Robin - Wat is voor mij de juiste voeding?

Roggel - 3 januari 2022 - Weet jij of en hoe je jezelf de juiste voeding geeft? Sta je daar dagelijks bij stil? Of eet je vooral wat je altijd hebt geleerd dat goed is, ervan uitgaande dat dat gezond voor jou is? Heel vaak hoor ik namelijk van mensen dat ze gezond eten, maar dat ze desondanks toch de neiging hebben om te snoepen, dat ze toch niet de energie hebben die ze graag willen, of dat ze toch het gevoel hebben dat ze iets missen... Maar waar vind je dan de informatie die je zoekt en hoe weet je of dat klopt?

img

Er is zoveel tegenstrijdigheid en er zijn zoveel coaches die roepen dat wat zij doen dé manier is.

Dat snap ik helemaal!! Ik werd er een aantal jaren geleden zo gek van!!

Ik wist gewoon niet waar ik op kon vertrouwen en dus deed ik maar gewoon wat ik dacht dat goed was, maar als ik er nu op terugkijk was dat echt verre van gezond voor mij.

Ik at namelijk veel plantaardige producten die ik helemaal niet goed kon verteren, omdat ik dacht dat vegetarische per definitie beter was... Maar dat was het voor mij dus niet, althans niet op dat moment.
Zo zie je dat het vinden van een voedingspatroon wat bij je past echt wel even puzzelen is en ook altijd maatwerk is. Durf te gaan ontdekken wat bij jou past en wat vooral ook niet en ga niet klakkeloos iets opvolgen.

Ga altijd na of het bij jou past én vooral ook wie het roept! 

Mocht dit bericht je aanspreken en je denkt hey, ik wil wel graag weten of ik mezelf de juiste voeding geef. Dan ben je welkom voor een eerste kennismakingsgesprek, of zelfs een voedingscheck waarbij we stap voor stap jouw huidige voedingspatroon bekijken en van daaruit samen bespreken welke voedingskeuzes jij kunt toepassen om jouw voedingspatroon en dus je energielevel en je gezondheid te verbeteren. Uiteraard stapsgewijs, op een manier die bij jou aansluit.
 
Ik kijk graag eens met je mee. Robin

Neem ook eens een kijkje op haar website www.van-natura.nl voor meer informatie of stuur haar een mailtje

030122/HvL 

Wellicht interessant