img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-1-2022 10:00

Derde generatie van start bij Joost Snijders De Echte Bakker in Stramproy en Thorn

Thorn/Stramproy - 4 januari 2022 - Afgelopen jaar vierde Joost Snijders De Echte Bakker het 60-jarig jubileum van het familiebedrijf dat al sinds 1960 bestaat. Bovendien is het bedrijf ook nog eens 50 jaar lid van het Echte Bakkersgilde. En er is meer goed nieuws: per 1 januari is Casper Heuvelmans, de oudste kleinzoon van grondlegger Pierre Snijders, van start gegaan in het familiebedrijf. Casper is hiermee de derde generatie Snijders die het bedrijf mede gaat voortzetten.  

img

Niet alleen Casper maar ook Mark Craemers, die al sinds 1999 werkzaam is bij Joost Snijders, zet een stap vooruit in de zaak. "Samen met Joost en het fantastisch team medewerkers, blijven wij ervoor zorgen dat onze klanten niets minder van ons mogen verwachten dan kwaliteit, ambacht en passie!"

In een speciaal uitgebrachte jubileumkrant die bij zo’n 11.000 huishoudens in Stramproy, Thorn en de omliggende dorpen in de brievenbus valt, stellen de nieuwe mede-eigenaren Casper en Mark zichzelf voor. Daarnaast worden de 100% volkorenbroden uitgelicht en wordt o.a. het verhaal van het ontstaan van het alom bekende “Zoatmaale Bruuëdje” beschreven.

Voor klanten die tussen dinsdag 4 januari en zaterdag 22 januari één van de winkels of webshop bezoeken, is er een mooie feestactie.  

"Onze specialiteit is al 60 jaar kwaliteit. Het beste recept in ons ambacht is een mix van passie, vakmanschap en innovatie. Elke dag en nacht het beste uit onszelf halen, dat is de kracht voor de komende 60 jaar Echte Bakker Snijders!" 

Foto Joost Snijders (de drie generaties en Mark Craemers)
040122/HvL
 

Wellicht interessant