img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-1-2022 11:00

Heerschap Verbindt - driejarige samenwerking SV Heythuysen en Heerschap Groep

Heythuysen - 7 januari 2022 - Voetbalclub SV Heythuysen is een driejarige samenwerking, van 2022 tot en met 2024, met Heerschap Groep aangegaan. Heerschap Verbindt! is een uniek en lokaal sponsorschap voor (sport)verenigingen met een langdurige samenwerking en zekerheid van inkomsten voor meerdere jaren. Daarnaast zijn er diverse momenten waarop SV Heythuysen met een minimale inspanning een sponsorbedrag van duizenden euro’s per jaar kan verdienen. 

img

SV Heythuysen gaat, naast het jaarlijkse sponsorbedrag, zelf extra inkomsten verdienen door middel van (spaar)acties en verkoopactiviteiten bij Albert Heijn Heerschap (begin 2022 wordt JUMBO Heythuysen omgebouwd tot Albert Heijn) en Bakkerij Heerschap. 
 
In totaal vinden er in drie jaar tijd drie verschillende acties plaats:

  1. Verkoopactiviteiten waarbij SV Heythuysen producten van Bakkerij Heerschap gaat verkopen bij de Albert Heijn Heerschap supermarkt in Heythuysen. SV Heythuysen ontvangt maar liefst 50% van de omzet.
  2. Spek de kas actie. Hoe meer leden van de vereniging gedurende de Spek de kas actie kopen bij Albert Heijn Heerschap, hoe meer geld de vereniging ontvangt.
  3. De (sport)plaatjesactie. De vereniging gaat meedoen met sparen voor (sport)plaatjes. Alle leden van SV Heythuysen komen in het album te staan.

Over Heerschap Groep  

Een familiebedrijf dat in 1966 door John en Toos Heerschap is opgericht en begon als een kleine lokale bakkerij, is in 2004 overgenomen door zoon Stan Heerschap en anno 2021 uitgegroeid tot Heerschap Groep: een overkoepelende organisatie van een bakkerswinkel in Roggel, een ambachtelijke bakkerij in Nederweert en vijf Heerschap supermarkten in Nederweert, Heythuysen en Weert in de wijken Leuken, Boshoven en Moesel. Vier van de vijf supermarkten gaan begin 2022 over van JUMBO naar Albert Heijn.

070122/HvL

 

Wellicht interessant