img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-1-2022 11:44

Nieuwe voorzitter en secretaris BIZ Binnenstad Roermond

Roermond - 5 januari 2022 - Vanaf 1 januari heeft het BIZ bestuur van de Roermondse binnenstad een nieuwe voorzitter en secretaris. Cor Snoeijs neemt het stokje over van de huidige voorzitter Hans Sirks. Norbert van Dooren zal de functie van secretaris binnen het dagelijkse bestuur gaan vervullen. Het complete BIZ bestuur kijkt uit naar de vele uitdagingen voor de toekomst en ziet de samenwerking met de nieuwe voorzitter en secretaris met veel vertrouwen tegemoet.

img

Nieuwe voorzitter

Cor Snoeijs neemt het stokje over van de huidige voorzitter Hans Sirks. Wegens toenemende taken bij werkgever Fontys Hogescholen heeft Hans Sirks besloten om het voorzitterschap aan zijn opvolger over te dragen. De voorzitter wenst zijn opvolger veel succes met de nieuwe functie. Cor Snoeijs is gezien zijn jarenlange landelijke ervaring (vanaf 1992 tevens actief in Roermond en omgeving) een uitermate geschikte nieuwe voorzitter voor de BIZ Binnenstad Roermond. Zijn motto: “Roermond in Beweging: Samen met ondernemers, bewoners en bezoekers werken aan een aantrekkelijke, krachtige en leefbare binnenstad met respect voor het verleden.”

Nieuwe secretaris

Norbert van Dooren zal de functie van secretaris binnen het dagelijkse bestuur gaan vervullen. Norbert van Dooren is een echte Roermondenaar met veel werkervaring en bestuursfuncties in Roermond en omstreken en zal op secretarieel gebied extra ondersteuning bieden aan het bestuur van de BIZ Binnenstad. “Drijfveer van ondernemen is de behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid. Hiervoor moet een goed klimaat geschapen worden, ook in deze vreemde tijden voor Roermond met zijn ongekende (historische) mogelijkheden.”

Vol vertrouwen

Het complete BIZ bestuur is heel dankbaar voor de inzet van Hans Sirks en wenst hem succes en geluk met zijn nieuwe uitdagingen. Bovendien kijkt het bestuur uit naar de vele uitdagingen voor de toekomst en ziet de samenwerking met de nieuwe voorzitter en secretaris met veel vertrouwen tegemoet.

Foto's BIZ Binnenstad Roermond [Cor Snoeijs (li) en Norbert van Dooren (re)] 
050122/HvL

 

Wellicht interessant