img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

31-1-2022 14:10

Bibliocenter zoekt vrijwilligers in de gemeente Maasgouw

Maasgouw - 31 januari 2022 - Bibliocenter kan niet zonder haar vrijwilligers. Enthousiaste mensen die niets liever doen dan anderen op weg helpen en ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Herken jij jezelf hierin? Meld je dan aan voor één van de vrijwilligersfuncties bij Bibliocenter in de gemeente Maasgouw.

img

Bibliocenter is voor de uitvoering van verschillende activiteiten in de gemeente Maasgouw op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Mensen die in hun vrije tijd een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Iets voor anderen willen betekenen of zichzelf willen ontwikkelen. En je draagt een steentje bij aan de missie: mensen ondersteunen in hun ontwikkeling. Zo maak je samen de bibliotheek!

Een van de vacatures betreft een enthousiaste vrijwilliger die digitaal vaardig is, affiniteit heeft met taal en de Nederlandse taal goed beheerst. Vrijwilligers ontvangen goede begeleiding, deskundigheidsbevordering, een lidmaatschap van de bibliotheek en reiskostenvergoeding.

Heb je interesse om vrijwilliger te worden?

Vul dan het online formulier in, waarna Bibliocenter contact met je opneemt.

Voor meer informatie kun je terecht bij Margriet Roost van Bibliocenter 088-2432000 of stuur een mail m.roost@bibliocenter.nl.

Foto Bibliocenter
310122/HvL
 

Wellicht interessant