img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-2-2022 16:19

LG De Grenslaupers - Hondenweer

Stramproy - 7 februari 2022 -  Hardlopen kan een harde sport zijn, vooral als het lichaam niet mee wil werken, maar ook als het weer niet meewerkt. Zoals zondag 6 februari met veel wind, regen, buien, windvlagen. Uiteindelijk geclassificeerd als storm.  Ondanks dat alles toch de Volksloop in Weert, waaraan vier Grenslaupers hebben deelgenomen, een trainingsdag voor drie Grenslaupers die zich voorbereiden op de marathon van Rotterdam en twee Grenslaupers die een trainingsloop hielden rond Stramproy. 

img

Aan de Volksloop in Weert namen drie Grenslaupers deel: Maria Stienen 4 km in 42.39, Thijs van Pol en Michel Hoeken 12 km (1.01.42 en 1.12.26) en Marcel van Aggel 15,5 km in 1.23.17. Veel modder, veel geploeter, veel gladde stukken en vooral veel regen!

Henk Janssen, Hans Nievergeld en Wijnand Willems trainden diezelfde zondag over een lange afstand als voorbereiding op de marathon van Rotterdam. Die gaat hopelijk in april weer op de normale datum door. Ook voor hen veel nattigheid in de omgeving van Boshoven.

Henny Offermans en Wilma van Muijen trotseerden het weer tijdens een trainingsloop rond Stramproy. ‘Slechts’ 8 km, maar ook zij werden kletsnat!

Vrijblijvend uitproberen

Wil je ook begeleid worden bij het hardlopen? Wil je beter, sneller worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus?  Je bent van harte welkom om vrijblijvend 6 weken mee te trainen en zelf te ervaren hoe het trainen in een groep jou bevalt.

Samen hardlopen. Het zal je helpen om een betere opbouw van je trainingen te ervaren, sneller te worden, meer uithoudingsvermogen te krijgen. Daarnaast heeft het een sociale werking, je ziet, praat met, loopt met, lacht met, huilt met en beleeft hardlopen met anderen. 

Meer weten?

Neem dan eens een kijkje op de website van LG De Grenslaupers uit Stramproy. Interesse? Meld je aan via secretariaat@degrenslaupers.nl.

Foto's LG Grenslaupers
070222/WW

Wellicht interessant