img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-2-2022 10:55

Eerste overwinning voor Westa heren in eredivisie voorjaarscompetitie

Wessem - 13 februari 2022 - Zaterdagmiddag 12 februari speelden de VeerhuisWessem/Westa heren 1 in de tweede ronde van de eredivisie voorjaarscompetitie de uitwedstrijd in en tegen Hilversum. Na de royale thuisnederlaag van vorige week volgde een revanche met een 2-5 overwinning tegen Hilversum 1.

img

Arturs Reinholds beet het spits af tegen Elwin Huiden en maakte geen fout door met 1-3 te winnen. Rutger Carelse kwam nog wat wedstrijdritme tekort en moest in de vijfde game zijn meerdere erkennen tegen Mick de Vette. Jelle Moris keek tegen een schier hopeloze 0-2 achterstand in games aan tegen Arnoud Meijer toen hij begon aan een spectaculaire inhaalslag. Deze eindigde met een 13-15 winst in de vijfde game waardoor Moris alsnog het pleit in zijn voordeel wist te beslissen. 

Na de pauze wisten Rutger Carelse, 0-3 tegen Huiden, en Arturs Reinholds, 1-3 tegen Meijer, simpel te winnen. Jelle Moris had in het laatste enkelspel schijnbaar zijn kruit verschoten tijdens de inhaalrace tegen Meijer en kon in de wedstrijd tegen Mick de Vette geen vuist meer maken.

Het afsluitende dubbel Reinholds/Moris tegen de Vette/Meijer werd een gemakkelijke overwinning voor de Wessemse heren. 

Foto Cor Segers
130222/HvL

Wellicht interessant