img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-3-2019 10:00

Contrabassist Ildo Nandja bij Cuypershuis

Roermond - Op zondag 17 maart 2019 om 11.30 uur treedt de Mozambikaanse contrabassist Ildo Nandja met zijn pianotrio op in de Cuyperszaal van het Cuypershuis. Bassist Ildo Nandja is geboren in Mozambique en woont in Maastricht, waar hij een master volgt aan het Conservatorium Maastricht, met jazz/contrabas als hoofdvak. Het concert is onderdeel van de gezamenlijke programmering van het Conservatorium Maastricht en het Cuypershuis met als doel studenten de kans te geven om zich op hoog niveau, experimenteel en artistiek onderscheidend te ontwikkelen.
 

Locatie: Cuypershuis, Pierre Cuypersstraat 1, Roermond

Datum en tijd: zondag 17 maart 2019, van 11.30 uur tot 13 uur 

Entree is € 10 per persoon.

Reserveren kan via 0475 – 359 102 of museum@roermond.nl.

Ildo Nandja is een veelzijdige muzikant met een brede passie, variërend van Afrikaanse, Afro-Caribische, Straight-Ahead Jazz en hedendaagse wereldmuziek.  

Hij gebruikt zijn Afrikaanse ritmische vaardigheden en expertise om in zijn composities geavanceerde en harmonische ideeën tot uitdrukking te brengen. Zijn geluid is een combinatie van Pan-Afrikaanse ritmes en melodieën, met invloeden uit de jazz en hedendaagse wereldmuziek.  

De contrabassist trad op tijdens het More Jazz Series festival in Mozambique, met onder andere artiesten als Omar Sosa (Cuba) en Susanna Stivali (Italië) op het programma, en het INjazz Festival in Rotterdam.
 
 

Tags
Wellicht interessant