img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-3-2022 17:06

LG De Grenslaupers - de keuzes van dit weekend

Stramproy - 7 maart 2022 - Diverse Grenslaupers legden in het Midden-Limburgse hun kilometers af dit weekend. Meerdere wedstrijd- en trimloopmogelijkheden stonden op het programma, maar er werd eenzijdig gekozen voor Weert. Maria Stienen (4 km 46:48), Thijs van Pol (12 km, 57:35), Marcel van Aggel (15,5 km, 1:19:10) en Michel Hoeken (12 km, 1:10:14) namen daar deel aan de IJzerenmanloop. Het weer speelde heel goed mee.

img

Marc Munnecom ging in zijn eigen omgeving, Stramproy, op stap om 12 km af te leggen als begin van de laatste voorbereidingen op een halve marathon in Nijmegen over 2 weken.

Henk Janssen legde onder begeleiding van Hans Nievergeld en Wijnand Willems een grote afstand af als voorbereiding op de marathon van Rotterdam.

Vrijblijvend uitproberen

Wil je ook begeleid worden bij het hardlopen? Wil je beter, sneller worden? Wil je liever samen trainen, samen lopen, samen sporten, meer gezelligheid, het Wij-gevoel, samen praten, samen lachen, samen huilen, samen genieten van het hardloopvirus?  Je bent van harte welkom om vrijblijvend 6 weken mee te trainen en zelf te ervaren hoe het trainen in een groep jou bevalt.

Samen hardlopen. Het zal je helpen om een betere opbouw van je trainingen te ervaren, sneller te worden, meer uithoudingsvermogen te krijgen. Daarnaast heeft het een sociale werking, je ziet, praat met, loopt met, lacht met, huilt met en beleeft hardlopen met anderen.

Meer weten?

Neem dan eens een kijkje op de website van LG De Grenslaupers uit Stramproy. Interesse? Meld je aan via secretariaat@degrenslaupers.nl.

Foto De Grenslaupers
070322/WW

Wellicht interessant