img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-3-2022 09:30

Bezoekerscentrum Leudal op zoek naar gastvrouwen en -heren

Haelen - 10 maart 2022 - Bezoekerscentrum Leudal (BCL) is gelegen aan de rand van het natuurgebied Het Leudal en fungeert als een informatiecentrum voor bezoekers van dichtbij of verder weg, ook uit Duitsland en België. Het gebouw huisvest ook het Leudalmuseum én een winkeltje. Het BCL heeft ruimte voor gastvrouwen- en heren, die graag met mensen omgaan, klantgericht zijn en op zoek zijn naar een leuke vrijetijdsbesteding met gezellige collega's. Lijkt jou dat leuk? Lees dan snel verder!

img

Winkeltje

In het BCL is ook een winkeltje gevestigd, waar bezoekers terecht kunnen voor onder andere  streekproducten (zoals honing uit Midden-Limburg), wandel- en fietsroutes, speciale natuurgidsjes voor kinderen, ansichtkaarten, natuurboeken en boeken over de geschiedenis van Leudal, insectenhotels en allerlei natuurgerelateerde cadeauartikelen. 

Leudalmuseum

Het Leudalmuseum op de bovenste verdieping van Bezoekerscentrum Leudal heeft een vaste collectie “Leudal-ornamenten”. Beneden hebben we regelmatig wisselende tentoonstellingen. 

Gastvrouw/heer bij BCL

Als gastheer/gastvrouw verstrek je niet alleen informatie over wandel- en fietsroutes, maar ook over de natuur en cultuur in het Leudal. Je staat bezoekers in het BCL te woord, je beantwoordt telefoontjes en behandelt e-mailverzoeken.

Je krijgt een (gratis) opleiding van één dagdeel en je loopt 3 keer stage met een ervaren baliemedewerker. Op elk moment kun je nog besluiten dat dit toch niet is wat je er van verwachtte, alvorens je je officieel gastheer/gastvrouw van BCL kunt noemen.

Je bepaalt dan zelf hoe vaak je maandelijks beschikbaar ben en op welke tijden (ochtend of middag). In wisselende samenstellingen beman je de balie met een leuke collega.

Meer informatie

Interesse gewekt of wil je eerst nog wat meer informatie? Kijk dan ook eens op https://www.ghlvrijwilligers.nl/opleiding-gastheer-gastvrouw en/of stuur dan een mail naar ghl.baliekoppelgroep@gmail.com. Eén van de vrijwilligers neemt dan z.s.m. contact met je op.

Foto DeltaLimburg.nl
100322/HvL

Wellicht interessant