img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-3-2022 15:25

BS De Neerakker Heythuysen KERNgezond actief

Heythuysen - 24 maart 2022 - Het Fun & Entertainment Center was de bestemming voor de KERNgezond-activiteit van de leerlingen van de groepen 6 van basisschool De Neerakker uit Heythuysen. Op donderdagochtend 24 maart leefden de kinderen zich hier helemaal uit in het trampolinepark en tijdens het lasergamen. Er werd een sport- en gezondheidsquiz gespeeld en een gezonde smoothie bereid en opgedronken.

img


KERNgezond staat voor gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. Aspecten die allemaal terug kwamen binnen deze activiteit.

In het Fun & Entertainment Center  werd er lekker veel bewogen in The Portal, het futuristische trampolinepark. Maar ook waren de kinderen enorm actief tijdens het spectaculaire lasergamen. Werd er een heerlijke smoothie gefietst op de smoothiefiets. Alle kinderen kozen zelf hun gezonde en lekkere ingrediënten uit. En gezond gedrag kwam terug tijdens de sport- en gezondheidsquiz waarbij goed moesten samenwerken en naar elkaar luisteren.
 
Een spetterende ochtend die met een groot applaus voor het Fun & Entertainment Center werd afgesloten. Moe maar met een enorme glimlach op het gezicht vertrokken de kinderen weer richting Leudal. 

Foto KERNgezond
240322/HvL

Wellicht interessant