img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-3-2022 12:14

Openluchttheater Thorn klaar voor culturele zomer 2022

Thorn - 24 maart 2022 - Bezoekers kunnen vanaf 10 april 2022 zonder beperkingen van de voorstellingen in het Openluchttheater in Thorn gaan genieten. Op maandag 4 april wordt de zeilsculptuur, in de volksmond vaak “de tent” genoemd, weer opgebouwd. Die geeft meteen sfeer aan de omgeving. Op zondag 10 april wordt het theaterseizoen 2022 swingend geopend met een concert door de Myouthic Big Band, Jo Didderen en L’Equipe de Rêve met jonge muzikanten.

img

Gedurende de winterperiode zijn er een aantal aanpassingen aangebracht in de kleedruimte, zodat artiesten hun spullen handiger kunnen opbergen. Daarnaast is er een rollatorpad gemaakt op de hellingbaan tegen de achterkant van de Hofferkeukens. Daardoor wordt het voor bezoekers met rollator of rolstoel gemakkelijker om naar het podium te gaan en ook voor de artiesten is het een verbetering wat het vervoer van hun apparatuur betreft.

Het bestuur heeft deze winter niet stilgezeten en kan binnenkort een uitgebreid programma van voorstellingen met een grote variëteit presenteren. Van kindertheater, toneel en harmonie tot opera, jazz en wereldmuziek; voor elk wat wils.

Op zondag 10 april wordt om 14.00 uur het theaterseizoen 2022 swingend geopend met een concert door de Myouthic Big Band, Jo Didderen en L’Equipe de Rêve met jonge muzikanten.

Programma

Op de website Openluchttheaterthorn.nl is de meest actuele informatie te vinden en kunt u tickets kopen. Er bestaat daar ook de mogelijkheid tot aanmelding voor de nieuwsbrief.

"Het Openluchttheater Thorn verwelkomt u graag in het nieuwe theaterseizoen."

Foto: Peter Bokken
240322/HvL

Wellicht interessant