img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-4-2022 10:15

Naar de Floriade 2022 met Zij Actief Stevensweert

Stevensweert - 4 april 2022 - Zij Actief Stevensweert organiseert op dinsdag 21 juni een excursie naar de Floriade in Almere. Alle dames zijn van harte uitgenodigd mee te gaan, ook niet-leden! Het belooft een dag vol gezelligheid, innovatie en duurzaamheid te worden. De Floriade wordt maar één keer in de tien jaar georganiseerd. Vroeg in de ochtend vertrekken de bussen richting Flevoland.  

img

Floriade-park in Flevoland

Met de kabelbaan hoog boven het Floriade-park kun je genieten van een prachtig uitzicht. Bezoek de landenpaviljoens die hun cultuur, planten, bloemen en lokale innovaties voor groene steden laten zien. Laat je verrassen door nieuwe inzichten met betrekking tot het maken van gezonde en verantwoorde voedselkeuzes. Koffie, thee en andere versnaperingen zijn volop aanwezig bij de leuke eetrestaurantjes.

Praktische informatie

wanneer - dinsdag 21 juni 2022, hele dag 

waar - naar de Floriade in Almere, provincie Flevoland, opstaplocatie wordt bekendgemaakt via jouw eigen Zij Actief afdeling na aanmelding en betaling

aanmelden - aanmelden kan bij jouw eigen afdeling. Doe dat voor 10 april. Ook niet-leden zijn van harte welkom

deelnamekosten - leden betalen €46,00  en niet-leden €53,50 (dit is de entree voor de Floriade en de busreis). Betalen doe je bij je eigen afdeling. Als je je aangemeld hebt, krijg je van jouw eigen afdeling alle informatie over de busreis, opstapplaats etc.. Kun je er op het laatste moment niet bij zijn? Je krijgt helaas geen refund. 

Foto FB Floriade 2022
050422/HvL

Wellicht interessant