img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-4-2022 18:06

Viering Koningsdag gemeente Maasgouw 2022 in Thorn

Thorn - 20 april 2022 - Op woensdag 27 april vindt de viering van Koningsdag van gemeente Maasgouw plaats in Thorn. Het gemeentebestuur nodigt alle inwoners uit die een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen en ook collegeleden en raadsleden zullen aanwezig zijn op deze feestelijke bijeenkomst. Op de Wijngaard vindt de aubade plaats en houdt burgemeester Stef Strous een toespraak. Iedereen is van harte welkom om hier aanwezig te zijn! 

img

Programma

De stoet vertrekt om 10.45 uur bij Zaal Aod Thoear (Steegputstraat 2 in Thorn) en gaat in optocht naar de Wijngaard. De stoet wordt begeleid door de Koninklijke Harmonie en Schutterij Sint Michael en Sint Ansfried Thorn, samen met de kinderen op hun versierde fietsen. Op de Wijngaard vindt de aubade plaats en houdt burgemeester Stef Strous een toespraak. Iedereen is van harte welkom om hier aanwezig te zijn!

Vlaggen op Koningsdag

Als u in het bezit bent van een Nederlandse vlag, eventueel met oranje wimpel, stelt het gemeentebestuur het erg op prijs als u tijdens deze dag wilt vlaggen van zonsopkomst tot zonsondergang.

Viering Koningsdag in kernen van Maasgouw

Ook in de andere kernen van Maasgouw vinden op woensdag 27 april allerlei activiteiten plaats rondom Koningsdag. De lokale oranjecomités en/of het kindervakantiewerk hebben weer veel werk verzet om er een geslaagde dag van te maken. U bent overal van harte welkom!

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl (Wijngaard Thorn)
200422/HvL

Wellicht interessant