img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-5-2022 11:55

Toon Hermans Huis Roermond zoekt nieuwe directeur

Roermond - 5 mei 2022 - Het Toon Hermans Huis Roermond is op zoek naar een nieuwe directeur. De huidige directeur, Lucinda Lodenstein, heeft aangegeven vanwege persoonlijke omstandigheden het Toon Hermans Huis Roermond in de tweede helft van het jaar te gaan verlaten. Het Toon Hermans Huis Roermond is op zoek naar een bevlogen kandidaat die vanuit oprechte betrokkenheid bereid is net dat stapje extra te zetten, dat nodig is om van het Toon Hermans Huis Roermond een groot succes te maken.

img

Het bestuur van het Toon Hermans Huis Roermond kijkt terug op een prettige samenwerking in een bijzondere tijd. Lucinda is er, ondanks de zware corona-maatregelen, in geslaagd een goede verbinding met het team, de aanbieders en onze gasten te houden. In deze periode is er werk gemaakt van een nieuw meerjarenbeleidsplan, is het keurmerk Goed Geregeld van de NOV geprolongeerd en hebben we onze nieuwe keuken gerealiseerd.

De nieuwe directeur wordt het boegbeeld van het Toon Hermans Huis Roermond en zal leiding geven aan een vrijwilligersorganisatie van bijna 60 personen. Het Toon Hermans Huis Roermond is op zoek naar een bevlogen kandidaat die vanuit oprechte betrokkenheid bereid is net dat stapje extra te zetten, dat nodig is om van het Toon Hermans Huis Roermond een groot succes te maken.

Vacature

Voor meer informatie kunt u bellen met Marc Breugelmans (Voorzitter Bestuur) op nummer 06-53311795 of met Ankie Lauwers (Lid Bestuur) op nummer 06-51128525. Het betreft een parttime functie van 0,66 FTE.

Werving- en selectiebureau VectorHR stelt geheel belangeloos haar diensten beschikbaar om deze vacature deskundig in te vullen.

Heeft u interesse, dan ontvangt Ankie Lauwers graag vóór 18 mei 2022 uw curriculum vitae, voorzien van een overtuigende motivatie.U kunt deze per e-mail sturen naar info@vectorhr.nl. Ze ziet uw reactie graag tegemoet. 

Toon Hermans Huis Roermond

Toon Hermans Huizen zijn ontmoetingsplaatsen voor mensen met kanker en hun naasten waar noodzakelijke begeleiding en ondersteuning geboden wordt. De aangeboden zorg richt zich op het vergroten van de kwaliteit van leven en niet op het medisch aspect van de ziekte.

In het Toon Hermans Huis Roermond staan opgeleide gastheren en gastvrouwen voor u klaar. Een afspraak maken is niet nodig. Iedereen is welkom. 

Foto Toon Hermans Huis Roermond
050522/HvL 

Wellicht interessant