img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-5-2022 12:47

Het Alzheimer Café Roermond bestaat 20 jaar!

Roermond - 11 mei 2022 - Al 20 jaar lang geeft het Alzheimer Café Roermond voor alle belangstellenden een inkijkje in wat dementie in al haar breedte nu eigenlijk is. Tweehonderd keer al was er iedere eerste maandag van de maand een themabijeenkomst. Op maandagavond 13 juni is er een feestelijk jubileumprogramma, met veel onderling contact, gezelligheid, cultuur, informatie en een terugblik. Iedereen die in al die jaren eens een Alzheimer Café bezocht, is van harte welkom. 

img

Programma

De eigen bezoekers en mantelzorgers, dementievriendelijke wethouder Marianne Smitsmans, stadsdichter Hans van Bergen en gitaar- en zangduo Els en Funs bieden mooie muziek- en woordkunst presentaties met verwijzing naar vroeger.

Een feestelijke afsluiting van 20 jaar objectieve voorlichting over dementie en een roerige coronaperiode.

Praktische informatie

wanneer - maandag 13 juni 2022, vanaf 19.30 (zaal open om 19.15 uur)

waar - de Graasj, Knevelsgraafstraat 21, Roermond (er is genoeg parkeerruimte achter de slagboom naast de Graasj en ook het (bus)station is vlakbij)

deelname - de toegang is gratis

aanmelden - er kunnen 80 bezoekers worden toegelaten. Meld je aan voor gratis toegang via alzheimerroermond@icloud.com met vermelding van aantal bezoekers en telefoonnummer.

meer informatie - stuur dan een e-mail naar alzheimerroermond@icloud.com of bel 0475-327432 (Mary de Leeuw).  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

110522/HvL

Wellicht interessant