img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-5-2022 15:05

Talentendag voor sport- en beweegtalenten in Meijel

Meijel - 14 mei 2022 – Iedereen heeft recht op beweging. Al ruim 10 jaar zet Negen zich met ruim 60 energieke spelbepalers in voor een gezonde leefomgeving voor jong en oud.  Wil jij ook impact maken? En word je blij van werken in een dynamisch, energiek en jong team met een familiecultuur? Meld je dan aan voor de Talentendag op donderdag 16 of vrijdag 17 juni in De Kapelanie in Meijel. Aanmelden kan tot 1 juni.

img

Met bewezen beweegprogramma’s brengt Negen kinderen, maar ook kwetsbare doelgroepen zoals senioren, mensen met een beperking en statushouders in beweging.

Negen biedt talenten de kans om zich te ontwikkelen

Door de groeiende aandacht voor sport, bewegen en gezondheid groeit de organisatie van Negen. Daarom gaat de organisatie door middel van een talentendag op zoek naar enthousiaste en talentvolle sport- en beweegcoaches.

De Talentendag vindt op twee dagen plaats: op donderdag 16 juni van 17.00 – 21.00 uur en op vrijdag 17 juni van 9.00 – 13.00 uur. Tijdens deze dagen maken de talenten kennis met Negen en andersom.

Ben of ken jij een sport- en beweegtalent?

Ben of ken jij iemand die afstudeert of recent is afgestudeerd aan een sport-gerelateerde opleiding of op zoek is naar een (afstudeer)stageplek?

Heb je interesse? Meld je dan aan en wie weet word je geselecteerd voor de talentendag op 16 of 17 juni.

Foto Negen 
140522/HvL

Wellicht interessant