img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-5-2022 13:31

Marijke Paradiek sleept tweede plaats bij Coiffure Award in de wacht

Maasniel - 16 mei 2022 - Op zondag 15 mei zijn tijdens een groot gala in het Mediapark Hilversum de prijswinnaars voor de felbegeerde Coiffure Award 2022 bekendgemaakt. Marijke Paradiek wist de tweede plaats te behalen in de categorie dames Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. De kapsalon van Marijke Paradiek had maar liefst vier nominaties in de wacht gesleept. De Coiffure Award wordt gezien als een van de meest toonaangevende kappersprijzen in Nederland.  

Nominaties

De kapsalon van Marijke Paradiek had liefst vier nominaties in de wacht gesleept. Eigenaresse Marijke Paradiek en topstyliste en haarwerkspecialist Janet Daniëls waren beiden genomineerd in de categorieën Dames Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Daarnaast was Marijke Paradiek genomineerd in de categorie Pers. Janet Daniëls maakte ook nog kans op de Consumer Award, de publieksprijs.

Trots

Geen van de nominaties, die Marijke en Janet hebben ingestuurd, bleek uiteindelijk prijswinnend. Toch is Marijke Paradiek heel trots: “Ik heb uiteindelijk de tweede plaats in de categorie dames Noord-Brabant, Limburg en Zeeland weten te behalen. Daar ben ik super blij mee.” Arjan Bevers uit Helmond ging met de hoogste eer naar huis.

Ervaring

Voor collega Janet Daniëls en Marijke Paradiek is en blijft de Coiffure Award een zeer goede leerschool. De kapsels worden beoordeeld naar het complete beeld: haar, visagie, modelkeuze en fotografie. Alleen al een nominatie verdienen is dus heel eervol.

Marijke Paradiek: “Om genomineerd te worden voor deze award moeten we de technieken tot in het extreme beheersen. Degelijk knip- en kleurwerk, gericht op de nieuwste trends en ontwikkelingen, dat is onze sterkte. We hebben er als team super van genoten en nemen deze ervaring weer mee in ons dagelijks werk in onze prachtige kapsalon.”

Coiffure Award

De Coiffure Award wordt gezien als een van de meest toonaangevende kappersprijzen in Nederland. In deze onafhankelijke haarmodewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de hoogste eer. 

Foto's Jimmy Bollaerts/Visagie Caroline Quirynen/Styling Sidney Figeys/Assistent haar Renee Damen
160522/HvL

Wellicht interessant