img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-2-2023 10:50

Wensbus Maasgouw zoekt nieuwe collega’s

Maasgouw - 23 februari 2022 - Stichting Wensbus Maasgouw is een vrijwilligersorganisatie die inwoners uit de gemeente Maasgouw thuis ophaalt en naar hun afspraak brengt (en eventueel weer terug naar huis). Er rijden twee wensbussen. De Wensbus zorgt ervoor dat de inwoners van Maasgouw zelfstandig kunnen blijven deelnemen aan het maatschappelijk verkeer. De stichting is op zoek naar mensen die het chauffeurskorps willen versterken en naar mensen die het leuk vinden om de planning te maken.

Stichting Wensbus Maasgouw vervoert inwoners van de gemeente Maasgouw naar allerlei bestemmingen zoals de dagbesteding, de huisarts, de fysiotherapeut, de winkel, naar de kaartclub of naar vrienden. Ook mogen de wensbussen naar enkele bestemmingen buiten de gemeente rijden, zoals het ziekenhuis in Roermond, het treinstation of naar een verzorgingshuis in de buurt. 

Er rijden twee bussen op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Vacatures

Chauffeurs - ter aanvulling van het chauffeurskorps is de stichting op zoek naar nieuwe chauffeurs die het leuk vinden om inwoners van Maasgouw te vervoeren. Het is altijd gezellig in de bus en iedereen waardeert de Wensbus met hun vriendelijke chauffeurs zeer. Heeft u ook interesse om één keer per week of een keer per twee weken een dagje de Wensbus te besturen?  

Planners - Ook is de stichting op zoek naar mensen die de 3-maandelijkse planning willen maken voor de inzet van de chauffeurs. U kunt dit thuis doen vanachter uw pc.

Interesse?

Als u interesse heeft of meer informatie wenst, kunt u telefonisch contact opnemen met het secretariaat, Miep Förster via 0475-462475.

Foto en promospot DeltaLimburg.nl
230223/HvL

Wellicht interessant