img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-6-2022 16:22

Wat weet u over ondermijning? Laat het de gemeente Leudal weten!

Leudal - 2 juni 2022 - Ondermijning, wat is dat eigenlijk? Herkent u de signalen? En wat doet u vervolgens met die signalen? Vanaf 1 juni valt er bij 4000 huishoudens in de gemeente Leudal een brief met vragenlijst over ondermijning in de bus. Ondermijning betekent dat de onderwereld gebruik maakt van de bovenwereld om hun criminele activiteiten uit te voeren. De gemeente Leudal nodigt u uit om deze vragenlijst in te vullen. "In Leudal maken we een vuist tegen ondermijnende criminaliteit." Het onderzoek loopt tot 27 juni.

img

Wat is ondermijning?

Ondermijning betekent dat de onderwereld gebruik maakt van de bovenwereld om hun criminele activiteiten uit te voeren. Bijvoorbeeld door een pand te huren van een nietsvermoedende verhuurder, om er hennep te telen of chemische drugs te produceren. "In Leudal maken we een vuist tegen ondermijnende criminaliteit."

Gezamenlijke vuist

Die vuist maakt de gemeente Leudal samen met partners, zoals de politie en omliggende gemeenten. Maar dit kan de gemeent niet alleen. Ook u kunt een steentje bijdragen. U bent namelijk de ogen, oren en neus op straat! Daarom hoort de gemeente graag via de enquête wat u weet over ondermijning. Deelname is volledig anoniem. De resultaten worden gebruikt bij het opstellen van beleid over ondermijning en de communicatie daarover.

Geen vragenlijst ontvangen?

Heeft u geen brief ontvangen, maar wilt u toch meedoen? Klik dan op de link https://enquete.toponderzoek.com/MarktLeudal om naar de vragenlijst te gaan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ondermijning of over het onderzoek? Neemt u dan contact op met mevrouw I. Kuijpers via telefoonnummer 0475 - 85 90 00 of mail naar info@leudal.nl. Of kijk op www.Leudal.nl/ondermijning.

"Alvast hartelijk dank voor uw deelname."

020622/HvL

 

Wellicht interessant