img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-6-2022 10:45

Electrische deelauto's nu ook aan Duitse grens beschikbaar

Limburg - 3 juni 2022 - Heb je slechts af en toe een auto nodig? Dan is een elektrische deelauto dé oplossing. De deelauto’s van SHAREuregio Unplug&Go zijn vanaf nu aan beide zijden van de grens, buiten kantooruren, te reserveren voor privégebruik. De auto's staan verspreid over de Euregio Rijn-Maas-Noord. Aan de Nederlandse kant van de grens staan de voertuigen in Leudal, Maasgouw, Roermond, Sittard-Geleen, Venlo en Valkenburg. Aan de Duitse zijde zijn auto's beschikbaar in Mönchengladbach en Viersen.

img

Locaties

Door inwoners buiten werktijd toegang te geven tot de beschikbare voertuigen, kunnen deze nog intensiever gebruikt worden. Aan de Nederlandse kant van de grens staan de auto's in Leudal, Maasgouw, Roermond, Sittard-Geleen, Venlo en Valkenburg. Aan de Duitse zijde zijn auto's beschikbaar in Mönchengladbach en Viersen.

Alleen betalen voor tijd en kilometers

Maak je gebruik van een deelauto, dan betaal je alleen voor de tijd en de kilometers die je rijdt. Na gebruik zet je de auto weer terug aan de laadpaal waar je hem hebt opgehaald.  

Reserveren

Het doel van SHAREuregio Unplug&Go is dat gebruikers in de gehele euregio Rijn-Maas-Noord probleemloos en grensoverschrijdend met elkaar elektrische auto’s en fietsen kunnen delen en laden. Voor het reserveren van een auto download je de GoodMoovs-app. Daarin zie je waar de voertuigen staan die je kunt reserveren.

Meer infomatie

Wil je weten hoe het precies werkt? Ga dan naar de website van SHAREuregio.

Stockfoto
030622/HvL

 

Wellicht interessant