img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-3-2019 11:30

Proef roulerende locaties spreekuur Wijkteam Maasniel-Asenray-Leeuwen-Tegelarijveld

Inwoners in Maasniel, Asenray, Leeuwen en Tegelarijveld kunnen al enige jaren een beroep doen op het wijkteam. Daarin zitten onder andere de wijkagent, de wijkboa, medewerkers van woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en de wijkregisseur van de gemeente. Iedereen welkom om met mensen van het wijkteam in gesprek te gaan, zo nodig wordt doorverwezen naar andere organisaties of informatiebronnen. Om nog zichtbaarder te worden wordt het wekelijkse spreekuur met ingang van dinsdag 19 maart 2019 op wisselende locaties gehouden. Het is een proefperiode die duurt tot december 2019. De wijkagent en wijkboa lopen tijdens het wijkspreekuur bovendien een ronde in de wijk.

img

Tijdens een wijkspreekuur kunnen bewoners terecht met vragen over leefbaarheid, veiligheid en zorg. Tot nu toe vond het wijkspreekuur steeds plaats in het wijkgebouw Tegelarijveld, op dinsdagmiddag tussen 15.00 tot 16.30 uur. De locatie gaat nu rouleren. In alle vier de wijken zijn locaties gevonden waar het wijkteam spreekuur gaat houden. Dat is mede te danken aan de goede samenwerking met de wijkraad Tegelarijveld, het Comité van Samenwerking Asenray, basisschool Leeve en Voedselbank Midden-Limburg.

Lokaties, dagen en tijden van de wijspreekuren: 

  • 1e dinsdag van de maand in Maasniel, het gebouw van de Voedselbank aan de Charles Ruysstraat 84, van 15 tot 16.30 uur;
  • 2e dinsdag van de maand in Asenray in Gemeenschapshuis De Duup aan de Dorpsstraat 97, van 15 tot 16.30 uur;
  • 3e dinsdag van de maand in Leeuwen in de Basisschool ‘Leeve’ aan de Jan Amentstraat 24, van 15 tot 16.30 uur;
  • 4e dinsdag van de maand in Tegelarijveld in het wijkgebouw Tegelarijveld aan de Schepen van Hertefeltstraat 26A, van 15 tot 16.30 uur.

Foto: het Wijkteam Maasniel/Asenray/Leeuwen/Tegelarijveld,  v.l.n.r.: Paul van Loosbroek, Kelly Peters, Trien Voorzee, Jack Aendekerk, Claudine Jeurissen, Daphne Moors, Monique Claessen, Matthijs Dagelet, Linda Wetjens, Thomas Schöller, Anneke Brits. Op de foto ontbreken: Jos Amory, Ka Wah Mok, Jordy Sahusilawane, Kelly Pollaert, Kiri Diederen, Nadine Gruiters.

Wellicht interessant