img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-6-2023 14:56

Cultuurnacht en Balkonconcerten in Roermond

Roermond - 12 juni 2023 - Op zaterdagavond 24 juni vindt de Cultuurnacht plaats in de Roermondse binnenstad, gevolgd door de Balkonconcerten op zondag 25 juni. Geniet van de meer dan 130 artiesten, kunstenaars, musici, dichters en bandjes. Tijdens de Cultuurnacht toveren ruim 70 winkeliers hun zaak om tot een ware expositieruimte. Wandel op zondagmiddag met de VVV-gidsen langs de balkons in de Roermondse binnenstad en geniet van de muzikale optredens op de vele prachtig versierde balkons.

img

Cultuurnacht Roermond

Op zaterdagavond 24 juni van 19.00 tot 23.00 uur zal er weer een Cultuurnacht plaatsvinden in de Roermondse binnenstad. Een gezellige en verrassende avond vol bijzondere ontmoetingen met meer dan 130 artiesten, kunstenaars, musici, dichters en bandjes. Meer dan 70 winkeliers toveren deze avond hun zaak om tot een ware expositieruimte.

Deelnemende straten 

Hamstraat, Kloosterwandplein, Kloosterwandstraat, Sint Christoffelstraat, Schuitenberg, Bakkerstraat en Zwartbroekstraat. Schoenmakerstraat en Heilige Geeststraat, Neerstraat en Paredisstraat.

Binnenlocaties 

De Synagoge, de Munsterkerk en Minderbroederskerk zijn deze avond ook geopend. Hier worden rondleidingen en concerten gegeven. 

Programmaboekje

Op CultuurnachtRoermond.nl kun je het online programmaboekje inzien.

Balkonconcerten

Op zondagmiddag 25 juni zijn er in de Roermondse binnenstad muzikale optredens door solisten en ensembles op prachtig versierde balkons in Roermond. Onder leiding van VVV-stadsgidsen wandel je gezamenlijk langs de balkons.

Dit is de 11e keer dat de Balkonconcerten door de VVV worden georganiseerd.

Zoals elk jaar hebben ook de Balkonconcerten van 2023 een thema: 'Muziek van de Stad'.

Programma

12.45 uur Voorprogramma
13.45 uur Start Balkonconcerten op de Markt in Roermond

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

120623/HvL

Wellicht interessant